Vacatures voor 65-plussers

Als u 65 jaar bent geworden en graag wilt (blijven) werken, biedt Amsterdam65plus Uitzendbureau uitkomst met haar vacatures voor 65-plussers. Met onze banen voor 65-plussers in regio Amsterdam blijft u onder uw eigen voorwaarden doorwerken: u bepaalt namelijk zelf hoeveel uur u wilt werken en wanneer.

U wilt graag doorwerken? Dat kan met onze vacatures voor 65-plussers

Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom u op zoek bent naar vacatures voor senioren in regio Amsterdam. Houdt u bijvoorbeeld niet van stilzitten? Wilt u graag

actief bezig zijn om fit te blijven? Of wilt u simpelweg wat extra’s bijverdienen? Dit zijn allemaal goede redenen om op zoek te gaan naar vacatures voor 65-plussers. Gelukkig hoeft u niet ver te zoeken naar banen voor 65-plussers, want ons uitzendbureau uit Amsterdam biedt uitkomst met een breed scala aan vacatures voor senioren.

Een overzicht van onze banen voor 65-plussers in regio Amsterdam

Wij bieden u een uitgebreid overzicht met openstaande vacatures voor senioren in regio Amsterdam. Dit is een actuele selectie uit ons steeds wisselende aanbod aan banen voor 65-plussers. Indien er geen vacatures voor 65-plussers tussen staan die u aanspreken, raden wij u aan om het aanbod nauwlettend in de gaten te houden. Zo helpen we ook u uiteindelijk aan een goede match met onze banen voor 65-plussers in Amsterdam en omstreken.

Een andere mogelijkheid is om u (gratis en vrijblijvend) bij ons in te schrijven, dat kan hier. Na inschrijving ontvangt u alle nieuwe vacatures per mail, u hoeft daar verder niets aan te doen.

VACATURE

We hebben de volgende vacatures beschikbaar:  

Verkeersregelaars

Voor de regio Amsterdam zijn wij op zoek naar verkeersregelaars.

De ene keer gaat het om het regelen van verkeer bij een evenement, de volgende keer bij wegwerkzaamheden, elke werkplek is weer anders. Een flexibele werkhouding is welkom, werk in de avonden en weekenden komt soms voor.

Ook al zijn de werkzaamheden in en om Amsterdam, u hoeft niet persé in Amsterdam te wonen voor deze vacature. 

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Mail ons op info@amsterdam65plus.nl (o.v.v. de vacature) of bel 085 – 822 33 82.

VACATURE

We hebben de volgende vacatures beschikbaar:  

Kok & assistent Kok (m/v)

Voor een kookschool in Amsterdam zijn wij op zoek naar een kok en een assistent kok (m/v).

De kok waar wij naar op zoek zijn wil graag kookworkshops verzorgen en uitvoeren.

De assistent kok ondersteunt de kok met voorbereiden en uitzetten van de kookworkshops. Bedienen van de gasten hoort ook bij de werkzaamheden.

Voor beide functies geldt een liefde voor koken en lekker eten, service- en klantgerichtheid, oog voor detail, spontaniteit en enthousiasme.
De te werken dagen zijn in overleg.

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Mail ons op info@amsterdam65plus.nl (o.v.v. de vacature) of bel 085 – 822 33 82.

VACATURE

We hebben de volgende vacatures beschikbaar:  

Klussers (m/v)

Voor een nieuw initiatief zijn wij op zoek naar klussers (m/v). Dit initiatief houdt in dat u gevraagd kan worden om klussen te doen bij particulieren of bedrijven. De klussen zijn zoveel mogelijk bij u in de buurt. Het aanbod van klussen kan per week variëren. U bent in het bezit van gereedschap, een auto en een smartphone.

We horen graag welke klus ervaring u heeft. Denk dan bijv. aan planken ophangen, lekkende kraan repareren, elektriciteit aanleggen, een Ikea kast in elkaar zetten, behangen, schilderen enz. U hoeft niet alles te kunnen, het is vooral belangrijk te weten voor welke klus we u kunnen vragen. Het is belangrijk dat u goed kunt klussen, maar ook dat u goed kunnen plannen en communiceren.

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Mail ons op info@amsterdam65plus.nl (o.v.v. de vacature) of bel 085 – 822 33 82.

Vaste vacatures voor senioren in regio Amsterdam van ons uitzendbureau

Bij Amsterdam65plus Uitzendbureau zijn we altijd op zoek naar kandidaten om de volgende functies te vervullen:

  • Lasser
  • Schilder
  • Timmerman
  • Planner
  • Medewerker groenvoorziening
  • Chauffeurs (C/CE) met Code 95
  • Conciërge op een middelbare school

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen